KAYSERİ / İNCESU - Atatürk İlkokulu

Mrt

Türk Savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Destanının Yıldönümü kutlu olsun.Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz şu günlerde depremden hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.Asım'ın nesli diyordum ya..nesilmiş gerçek.İşte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek.Deprem de gördük ki şuur Milli ruh aynı ruh.Tüm yurttaşlarımız elinden gelenin fazlasını yaptı,değerli öğrencilerimiz harçlıklarını getirdi.Her inişin bir çıkışı vardır.İnşallah ülkemizin şahlanışı öğrencilerimizle olacaktır.Ebedi komutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını,tüm şehitlerimizi şükranla anıyoruz,Ruhunuz şadolsun...Emanetinimiz, emanetinizdir.Bu bayrak sonsuza kadar dalgalanacak.

Mrt

Okulumuz 4-A sınıfı Ebru çalışması.Sınıf öğretmenimiz Mevlüde UZUN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İlçemiz genelinde eşzamanlı olarak başlayan "Kadına Şiddete Hayır!"Sloganıyla okulumuz genelinde tüm sınıflarımızda Şiddetin Her Türlüsüne Hayır  dedik.Sevgi Her şeyi Güzelleştirir dedik.Sorunlarımızı her türlü şiddetle değil sevgiyle çözme sözü verdik.Okulumuzda Resimler çizdik,şiirler okuduk, mektuplar yazdık, drama yaptık,pankartlar yaptık, tiyatro oynadık...15:01

Ara

12-18Aralık Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda kutlandı.Haftada yerli ürünlerin önemi anlatıldı.Öğrencilerimiz tüm sınıfları gezerek şiirler, tekerlemeler okudular.Tüm sınıflara mandalina dağıttılar.Programımızı yapan Şerife YÜKSEL ve Mevlide UZUN'a teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimiz demokratik yöntemlerle seçme seçilme hakkını kullandı.

Kas

İncesu Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencileriyle Tunceli Pülümür Dagyolu Jandarma Komutanlığında görev yapan vatan evlatlarımıza soğukta üşümesinler moral olsun diye el emeği göz nuru atkı ve bereler yola çıktı.Projelerine bizleri de ortak eden Fatih Sultan Mehmet İlkokuluna teşekkür ederim.

Kas

Güzel kalbiyle Selahaddin YÜZÜKIRMIZI Amcamız bu yılda öğrencilerimize mont ve bot sözü verdi.Okulumuza gösterdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı Selahaddin YÜZÜKIRMIZI Amcamıza çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Çök-Kapan-Tut tatbikatı yapıldı.

Kas

Okulumuza gelerek bizleri ziyaret eden onurlandıran değerli İl Müdürümüz Ayhan TELTİK Beye ve İlçe Müdürümüz Osman MALKOÇOĞLU'na katılımları için şükranlarımızı sunarız.

Kas

Yeşilay Eğitim görevlisi Uzm.Dr.Fatma ÖZDEMİR ve Feyza ÇALIŞAN tarafından öğrencilerimize "Sigaranın Zararları" ve Yeşilay hakkında öğrencilerimize bilgilendirme eğitimi verildi.Eğitimcilerimize katılımları için teşekkür ederiz.

Kas

Yıllarını mesleğe vermiş öğretmenlerimizi öğrencilerimizle buluşturduk.Rehber öğretmenimiz Hilal ÇITAK ve sınıf öğretmenimiz Meltem SEMERCİ'ye teşekkür ederiz.