KAYSERİ / İNCESU - Atatürk İlkokulu

SPOR A.Ş. ekibine teşekkür ederiz.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

23.10.2023 tarihi itibari ile yeni okul giriş çıkış saatlerimiz.

Eyl

OKULUMUZ ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İHALESİ 02/10/2023 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASI İLE İLGİLİ TİP ŞARTNAME AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

Eyl

Kaymakamımız Sn. @aydinngocer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. @osmanmalkocoglu  ile birlikte #ilköğretimhaftası kapsamında okulumuzu ziyaret etti.Eğitim ve öğretime sağladığı desteklerden her an desteklerini hissettiğimiz Sn. @aydinngocer ve Sn. @osmanmalkocoglu şükranlarımızı sunarız.

Eyl

Öğrencilerimizin temizlik ihtiyaçlarını daha iyi gidermeleri için lavabolarımıza yeni basmalı sabunluklar ilave ettik.

Eyl

Okumuzun sahasının boyanması ve demirlerinin kaynatılmasında gönüllü çalışan Memurumuz Bekir ÇİFTÇİ ve Mehmet Beye çok teşekkür ederiz.

Sahamızın içindeki kırık alanları tamirini yapan @incesubelediyesi çok teşekkür ederiz.

Eyl

OKULUMUZ ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İHALESİ 18/09/2023 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASI İLE İLGİLİ TİP ŞARTNAME AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.