KAYSERİ / İNCESU - Atatürk İlkokulu

Haz

İlçemiz BEKA Projesi kapsamında 15 Okul, 400 öğrenciyle Uçurtma Festivali gerçekleştirdik.Katkılarından dolayı İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Belediyemize,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze,programda görevli öğretmenlere,velilere ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz için her zaman daha iyisini yapmaya hazırız.
4-A sınıfımızın Mezuniyet Töreninden kesitler.Mevlüde UZUN,programa emek veren tüm öğretmen,veli ve öğrencilerimize teşekkürler.

Haz

4-B sınıfı Mezuniyet Hatırası.Fatma Şeyma GÜNGÖR,program da emeği geçen tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz için her zaman daha iyisini yapmaya hazırız.
4-C sınıfımızın Mezuniyet Töreninden kesitler.Meltem SEMERCİ,programa emek veren tüm öğretmen,veli ve öğrencilerimize teşekkürler.

Öğrencilerimiz için her zaman daha iyisini yapmaya hazırız.
4-D sınıfımızın Mezuniyet Töreninden kesitler.Şerife YÜKSEL, programa emek veren tüm öğretmen,veli ve öğrencilerimize teşekkürler.

Haz

Yetişkin Okuma Yazma Kursumuz tamamlandı.Öğrencilerimize belgeleri İlçe Kaymakamımız Aydın GÖÇER,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman MALKOÇOĞLU, Halk Eğitim Müdürü Mevlüt BÖYÜK ve Okul Müdürümüz Seyfi YILMAZ tarafından taktim edildi.Kurs Öğretmenimiz Mustafa TEMUR’a teşekkür ederiz.

Haz

Hayat Bilgisi dersi 1.Sınıf öğrencilerimiz Geri Dönüşüm ürünlerini sergilediler.

May

İlçemizde düzenlenen Ezbere Güzel Şiir Okuma Yarışmasında okulumuz 3-A sınıfı öğrencisi Melis Sude ULUSOY İlçe 2.olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvası Ödül Töreni;

- 2.Sınıflar Yağ Satarım Bal Satarım Oyunu İlçe 3.lüğü
- 4.Sınıflar Tombik Oyunu İlçe 2.liği

Yarışmaya katılan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.12:04

May

Atatürk İlkokulu tarafından düzenlenen Trafik ve İlk Yardım Haftası programımız;İlçe Kaymakamımız Aydın GÖÇER, İlçe Şube Müdürümüz Nazan TOK,İlçe Müftüsü Adem BOZKURT, İlçe Jandarma Komutanı Halil KOCADAĞ, İlçe Emniyet Müdürü Adnan AKALAN ve kurum müdürlerinin katılımıyla coşkulu şekilde kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde devir teslim töreni gerçekleştirildi.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Osman MALKOÇOĞLU İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini okulumuz 3-B sınıfı öğrencisi Zeynep VARYEMEZ’e devretti.İlçe Şube Müdürümüz Nazan TOK’un evrağını imzalayan öğrencimiz ilk görevini gerçekleşirdi.İlgilerinden dolayı İlçe Müdürümüz Osman MALKOÇOĞLU’na,Şube Müdürümüz Nazan TOK’a,daire personellerine teşekkür ederiz.

Nis

Çevre, bize geçmişten kalan bir miras değil; korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere en güzel şekilde devredilmesi gereken bir emanettir.
3.Sınıflar Fen Bilimleri dersi “Çevre Temizliği”etkinliği.Öğretmenimiz Hakan Nasırlı ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kütüphanecilik haftası münasebetiyle Kaymakamımız Sn.Aydın GÖÇER tarafından halk kütüphanemizde en yaşlı üye,en genç üye ve en çok kitap okuyan üyelere hediye takdimi yapıldı.Okulumuz 2-A sınıfı öğrencisi Ceylin DEMİR de İlçe Kaymakamımız Sn.Aydın GÖÇER’den ödülünü aldı.
Öğrencimiz ayrıca Okul Müdürümüz Seyfi YILMAZ tarafından da ödüllendirildi.

Mrt

10 Kıta İstiklal Marşı ezbere ve güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.