KAYSERİ / İNCESU - Atatürk İlkokulu

Nis

Belediye Başkanımız Av. Mustafa İLMEK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında makamını temsili olarak Elif Esila Yıldız ve Mikail Doğan’a bıraktı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle, Belediye Başkanlığı makamına oturan Atatürk İlkokulu 1. sınıf öğrencileri Elif Esila Yıldız ve Mikail Doğan’a ilk talimatlarını Başkanımız Av. Mustafa İLMEK’ e ilettiler.

Nis

Final Maçında TED Kolejini 53-15 yenen İncesu Atatürk İlkokulumuz Kayseri Şampiyonu oldu.Emek,azim,çalışma…=Sonuç.2023-2024 yılı Okul sporları faaliyeti kapsımında Minik kızlar İl 1.si olan okul Atatürk İlkokulu Kız Basketbol Takımızı tebrik ederiz.Süreçte en çok emeği veren Bekir GÜRGEN hocamıza, Ömer AKMAZ hocamıza, okul müdürümüz Seyfi YILMAZ’a, değerli velilerimize, öğrencilerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman MALKOÇOĞLU’na , İlçe Gençlikspor Müdürü Alpaslan İLBAĞI’ya, okulumuz öğrencilerinin ulaşımını sağlayan Muhtar Mehmet KELEŞ ve Mustafa BÜYÜKÖZ’e katkılarından dolayı herkese teşekkür ederiz.Bize bu başarıyı getiren okul öğrencilerimize ayrıca teşekkür ederiz.

Nis

3-B sınıfı öğrencilerimizin Yapay Çevre Etkinliği sergisi açıldı.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürümüz Bülent ÇİFTÇİ,Mesleki Eğitim ve Gelişim Daire Başkanı Kadir KAPLAN,İl Milli Eğitim Müdürümüz Bahameddin KARAKÖSE,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman MALKOÇOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler.Sayın Genel Müdürümüze ve Müdürlerimize katılımları için şükranlarımızı sunarız.

Şbt

Okulumuzda düzenlenen Futbol Turnuvasında her şeyden önce dostluk arkadaşlık centilmenlik kazandı.Şampiyonada 1.olan 4-A sınıfımız madalyayla ödüllendirildi.

KARNE GÜNÜMÜZ

Ock

4.Sınıflar arası Futbol Turnuvasını 4takım arasında düzenlendi.Turnavamızı tüm takımları yenen 4-A sınıfımız şampiyon olarak tamamladı.Sınıfımızı tebrik ediyoruz.Başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Bakanlığımız tarafından okullarımız için planlanan son hafta etkinliklerimiz Tercübe Paylaşımı ilk Söyleşimiz İlçe Müftümüz Adem BOZKURT tarafından gerçekleştirildi. Tercübe Paylaşımı olarak 3.sınıf öğrencilerimizi “Emniyet Teşkikatı Canımızın teminatı Polislerimizle “ buluşturduk.İlçe Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ederiz.

Ock

El emeği göz nuru sergimiz velilerimiz emek gayret ve çabalarıyla yapıldı.Yoğun ilgi gösterilen sergimizi destekleriyle emekleriyle bizlere yardımcı olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.İyi ki varsınız.

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİMİZ

Ock

3. ve 4.Sınıflarımızdan kura usulü belirlediğimiz karma takımlarla yaptığımız bilgi yarışması yapıldı. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

SPOR A.Ş. ekibine teşekkür ederiz.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI