T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / İNCESU - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Telefon
0352 691 40 45
Belgegeçer
0
WEB
https://incesuataturk.meb.k12.tr
Adres
Bahçelievler Mah. Cemal Gürsel Caddesi No7 İncesu KAYSERİ
Vizyon
İstiyoruz ki ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin İstiyoruz ki.... Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın eşit olarak verildiğini bilsin İstiyoruz ki... oklumuza çocuğunu gönderen her veli çocuğunun emin ellerde olduğunu bilerek ,gönül rahatlığı ile bırakabilsin İstiyoruz ki... Geleceği bugünden yaşayarak okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak İstiyoruz ki... Yetiştirdiğimiz her öğrencinin milli ve manevi değerlere saygılı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, farklılıklara hoşgörü ile bakan gelişen dünyaya ayak uydurabilen lider bireyler olabilmeleri
Misyon
Biz bir birimize, kendimize ve öğrencilerimize birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetir, başarılarını üst düzeye çıkarmak için çalışırız. Biz farklıyız; yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Başarılar
Öğretmen :20
Öğrenci :439
Derslik :21
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2850
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
09.00 - 15.00
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuzun bulunduğu İncesu İlçesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin merkez ilçelerinden biri olup, ulaşım 15 dakikada bir hareket eden halk otobüsleri tarafıdan sağlanmaktadır. Sabahları büyükşehir belediyesi tarafından hızlı(ara duraklarda durmadan sadece İncesu seferi yapan) ek seferler yapılmaktadır. İl merkezine ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine uzaklık 38 km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır