KAYSERİ / İNCESU - Atatürk İlkokulu

Etiket Sonuçları: 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Nis

Belediye Başkanımız Av. Mustafa İLMEK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında makamını temsili olarak Elif Esila Yıldız ve Mikail Doğan’a bıraktı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle, Belediye Başkanlığı makamına oturan Atatürk İlkokulu 1. sınıf öğrencileri Elif Esila Yıldız ve Mikail Doğan’a ilk talimatlarını Başkanımız Av. Mustafa İLMEK’ e ilettiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde devir teslim töreni gerçekleştirildi.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Osman MALKOÇOĞLU İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini okulumuz 3-B sınıfı öğrencisi Zeynep VARYEMEZ’e devretti.İlçe Şube Müdürümüz Nazan TOK’un evrağını imzalayan öğrencimiz ilk görevini gerçekleşirdi.İlgilerinden dolayı İlçe Müdürümüz Osman MALKOÇOĞLU’na,Şube Müdürümüz Nazan TOK’a,daire personellerine teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümü kutlama programı kapsamında  İncesu Atatürk İlkokulu Müdürü Seyfi YILMAZ, Sınıf Öğretmeni Meltem SEMERCİ , İlker AKDAĞ, Hakan AKYOLve 4/C Sınıfı öğrencilerinden Mustafa ŞEYHOĞLU ve Melisa KAÇKIN, Kaymakamımız Sayın Aydın GÖÇER'i  makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında, Kaymakamımız Aydın GÖÇER, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam koltuğunu 4.Sınıf öğrencisi Mustafa ŞEYHOĞLU ve Melisa KAÇKIN'a  devretti. Kaymakamımız Aydın GÖÇER, bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek , bu vesileyle tüm dünya çocuklarının ve aziz milletimizin "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı en içten duygularla kutladı.

Nis

23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.Bizlere unutulmaz anları yaşatan Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bizden desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz.